HAHA ZEMER SÅN PUSSY ÄR DU!

2008-11-02 - 22:24:57
 här åker vi tjejer, vi kör om killarna haha kör bättre nästa gång killar ni va långt bakom oss sen när vi körde om er med eran automat haha slägg den i väggen elr i skrotten mycket bättre hahaha puss på er  (k)
nemen ojj kan du inte köra så bra ojoj lär dig köra säg inte till oss att vi inte kan kolla va som hände hahahahahha fy skämms på er hahahahh!
kolla eran bil va så röten att dom bara kasta den i skogen naaw stackars er de går över tro mej!


här ser ni några bilder på tjejerna mot killarna racar mot varandra haha. så går de till ni tjejer som läser detta ni vet själva hur killar leker för mycket haha elr har ja fel tjejer? men så går de till igellefall. vi vann loppet men enligt killarna vann dom tsss för de första automat för de andra vi vann första, för de tredje ni gav upp vi alla skrattar åt er skämms vafan hahah! men  SÄG TILL NI AMATÖRER när ni vågar möta oss igen och skaffa en manuell sen kom och snacka och va är det jävla fegis blocka inte, zemer lär dej hur man kör racing sen kom och snacka zemer hahah! menmen ska inte skriva mer känns kanske inte okej för er men skämms inte ja förstår vi va nära på at krocka 2gånger vi tjejer medans ni som möss hahahhahah! call me när du är berädd för nästa match hahahha!!!   PUSSPUSS KILLAR, ÄLSKAR ER
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHA, kan inte sluta skratta !
Postat av: zandra

tack beboo love uuu

2008-11-02 - 22:46:27
URL: http://zandrochkii.blogg.se/
Postat av: tiiiinaa

HAHAHAH SÅ SYND OM DOM VAAA ;P

2008-11-03 - 08:31:41
URL: http://tiiiinaa.blogg.se/
Postat av: zandraa

ellerhur hahah a.- puss love uu

2008-11-03 - 17:53:41
URL: http://zandrochkii.blogg.se/
Postat av: zandraa

hahah sötnos, alltid kul med dig ;)

2008-11-03 - 21:48:39
URL: http://zandrochkii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0