GÖTEBORG - TÄNDER LJUS FÖR OFFREN!

2008-10-30 - 16:43:11

Tänder ljus för offren

Hammarkullens kyrka var en viktig samlingsplats efter brandkatastrofen. Många av offren kom från området och på torsdagen håller kyrkan öppet hela dagen till minne av tioårsdagen.

Några ljus brinner i Hammarkullens kyrka. Hittills har en handfull anhöriga varit och besökt kyrkan som under torsdagen håller öppet fram till klockan 21.
- Många av de familjer som drabbades i katastrofen bar på trauman sedan tidigare och behöver därför extra mycket stöd för att kunna gå vidare, säger kyrkans diakon Cecilia Carlsdotter som genom sitt arbete möter både offer och anhöriga.
På lördag hålls en minnesgudstjänst i Hammarkullens kyrka för de 63 dödsoffren.
- Den börjar klockan 17 och kommer även att sändas i radio på söndag, säger Cecilia Carlsdotter.

här står hon och kollar på allas namn som dog i branden!!en del av folken som gick dit för att kolla på namnen och sörja sina vänner!


kolla bara på bilderna fyfan! mår verkligen skit oavsett fall ja inte kände nån! dom har gjort de riktigt fint där borta kolla bara på bilderna. de känns verkligen i hjärtat, tänk om de hade hänt här i trollhättan med mina vänner ja hade inte klarat av det ja vet inte vad ja skulle göra hade blivit psyko i huvudet, skulle aldrig kunna klara av att leva mina vänner dör där inne och ja kan inte göra nånting. och tänk dom som överlevde branden stackars dom, de måste må jätte dåligt JAG LIDER VERKLIGEN MED DOM! ja och zandra tänkte åka dit och kolla lägga blommer och ljus. hoppas dom har de bra där uppe och de som lever nu hoppas dom får det riktigt bra i framtiden!  OCH EN SAK JA STÖR MEJ PÅ MÄST, VAFAN TÄNKER NI PÅ IGENTLIGEN? SLÄPPER  DOM FRIA FÖR MORDBRAND OCH DÖDA 63PERSONER. JÄVLA SMÅUNGAR NI BORDE HA DÖDSTRAF VILKEN 7-8ÅR FÄNGELSE PSSS!  förstår hur dom som lever tänker sej kan tänka mej själv hur ja hade kännt mej hur ja hade blivit okej inte i detaljer för ja har inte vart med om de på riktigt riktigt men på ett ungefär! men igellefall ja och min underbara älskling zandra ska åka dit och kolla i "Hissinge"  mår
dåligt av de bara att läsa de får mej att må riktigt dåligt och bara bli nere fyfan vilka jävlar!   ♥VILA I FRID! ♥


http://www.youtube.com/watch?v=oiNpfReIFk0

kolla bara fyfan, mår riktigt dåliigt! är riktigt depp idag! helt fucking nere... tänk bara om de va mina underbara vänner skulle inte kunna leva vet inte va ja skulle gjort känner bara den känslan hur de hade kännt för mej om de va mina vänner! :'(<3  igår va de exakt 10år sen detta hände FYFAN för dom som gjorde de!

Postat av: laijna

Det var en hemsk händelse :S

2008-10-30 - 20:14:55
URL: http://laijnloo.blogg.se/
Postat av: sandra

ah riktigt hemskt ursch :(

2008-10-31 - 00:18:49
URL: http://sandrochkii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0