vad händer med världen egentligen? :/

2009-10-26 - 19:56:33
ALCOHOL KAN LIGGA BAKOM DET


TROLLHÄTTAN
Ett slumpartad möte mellan två berusade personer som spårade ur i ett våldsamt gräl. Det är enligt polisen bakgrunden till helgens brutala dödsmisshandel i Trollhättan, då en 48-årig man miste livet. Den misstänkta gärningsmannen, som bara är 17 år, begärs idag häktad vid Vänersborgs tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för mord. Han är sedan tidigare dömd för våldsbrott.

Den mördade 48-åringen hade precis avslutat en festkväll i Trollhättan och när han på vägen hem till en bekant i Hjortmossegatan mötte 17-åringen och hans 20-åriga bror. Parterna hade aldrig träffats förut, men bestämde sig för efterfest i en studentlägenhet på Karlstorpsvägen. Men strax därefter, någon gång mellan klockan 03.30 och 04.00, gick något väldigt fel.

– Det uppstod en kontrovers och som ett resultat blev 48-åringen brutalt ihjälslagen av 17-åringen inne i lägenheten. Hans bror ska vad vi vet inte ha deltagit. I nuläget kan jag inte gå in på några detaljer, men det var en hel del alkohol med i bilden. De två bröderna ringde själva till polisen efter att mannen dött, berättar Thord Haraldsson, chef för länskriminalpolisen i Trollhättan.

17-åringen är normalt hemmahörande i Norrland och var på tillfälligt besök i Trollhättan. Han är enligt Thord Haraldsson dömd för våldsbrott sedan tidigare.

– Han är dömd för bland annat grov misshandel, utförd i Norrland.

17-åringen och den 20-åriga brodern lämnade först helt olika versioner av den tragiska natten, men efter upprepade förhör under dagen har bilden börjat klarna för polisen.

– Dessutom har vi ett vittne som sett vissa bitar. Men 17-åringen nekar till mord, men han erkänner vissa faktiska omständigheter under natten.

Den mordmisstänkta unga mannen begärs häktad i dag vid Vänersborgs tingsrätt, på sannolika skäl misstänkt för mord. Vice chefsåklagare vid Uddevalla åklagarmyndighet Sune Johansson håller i utredningen.


mins synpunkt:
beklagar sorgen mamma! detta har vart min mammas ex kan förstå hur det känns för henne.
fyfan va hemskt. varför händer detta för de ska inte behöva hända såhär???!!!


MOTORCYKLIST TILL SJUKHUS EFTER KROCK

Strax efter klockan 10 på söndagsförmiddagen inträffade en trafikolycka vid en korsning vid E 45 i Trollhättan.

En motorcyklist, färdandes norrut på E 45, kolliderade med en personbil som svängde ut från en anslutande väg. Motorcyklisten fördes till sjukhus med okända skador. Övriga inblandade i olyckan behövde endast uppsöka vårdcentral.
I samband med olyckan uppstod trafikproblem och under en period blinkade samtliga ljus gult. En dryg timme efter olyckan kunde polis lämna platsen efter att ha dirigerat trafiken.


min synpunkt: samma här mamma och pappas kompis. han bröt både armar och ben fyfan
va hemskt. dom borde förbjuda dessa jävla motorcyklar!! och min storebror håller på att
ta motorcykelkort ja har skrikit på han att inte göra det. men han säger bara händer det
så händer det. ah men tänk på din familj din idioit!!!! min bror är verkligen mitt allt .
finns för dej mikaela '&. lotta om det är nått. krya på dej rolf.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0